fredag 26 augusti 2016

REPAINTS BY FAT DAD BAITS

Jo denna gången tänkte jag visa lite vad man kan göra med slitna beten eller beten som inte tycks leverera just där du fiskar. Alltid kul med lite mer unika beten också för den delen än de som finns att köpa i handeln. Jag hade ett gäng beten liggande som inte levererat som jag önskat och jag lessna på dem så det va till att sälja dem eller ge dem nytt liv i ny kostym. Betena i sig är det inget fel på det va ju bara färgerna man tycke va blaha. Så sagt och gjort bestämde jag mig för att ta med dem till vår gode vän Jim den lokala betesbyggaren som bygger beten under namnet Fat Dad Baits. 2 Big bandit 1 Buster jerk och en Belly Buster lämnades och idag va jag iväg och hämtade hem dem. Resultatet blev detta.

Big Bandit beten i heta färger
Belly Buster och Buster Jerk i customlackade by Fat Dad Baits.
Vart supernöjd med dem så stort tack till Jim för detta. De kommer nötas betydligt mer än innan är nått som är säkert.

Min teamkamrat Jimmy har även han lämnat in lite beten för repaint. Så här blev resultatet av hans beten.

Två Platypus och en Svartzonker. Hett hett hett.
Skedrag från Falkfish. Grymt fina !
Så har ni nått liggande så kan det va värt en slant och ge jobbet till någon som är vass med sprutan och ge betena lite nytt liv. Vi har ju så många och otroligt duktiga här i landet. 

Betesbyggare ja för den delen. Många kommer ju finnas på Suncity predator show nu den 10-11 September i Karlstad . Ska personligen dit och kika va det tänk. Hoppas vi ses där !

MVH Stefan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar