söndag 3 april 2016

NU UTVECKLAR VI !

Jag och mina teamkamrater har pratat om att göra nått mer. Vi vill utvecklas helt enkelt. Vi har ju bloggen där vi kan skriva om våra fiskeäventyr och demonstrera saker och ting i bild och text. Likaså på Facebook och Instagram är det ju samma sak. Men det är inte alltid så lätt att beskriva bra enbart med hjälp av text och bilder så vi har beslutat att vi ska starta en Youtube kanal också. Det vi tänkt är att göra det hela i så bra kvalite som möjligt så full HD som gäller. Annars får det va.


För att försöka göra det så bra som möjligt har jag införskaffat mig en ny kamera att ta bättre bilder och till att filma med. Mikrofon och stativ är på ingång med. Extra minneskort och batterier är inte fel heller. För övrigt blir det att använda Go Pro kameror också så man kan få snygga actionklipp ovan och under ytan.

Min nya kamera
Där ska det som sagt bli både det ena och andra va det tänkt. How to klipp på lite allt möjligt , Våra egna fiskeklipp och kortare filmer mm kommer hamna där. Kanalen är redan uppe och det finns några klipp att se redan. Inte jättemycket just nu men det kommer uppdateras med tiden.

Hoppas på fler schysta bilder på sådana schysta firrar.

Här är länken till vår Youtubekanal. Prenumerera gärna. Under uppbyggnad som sagt så det kommer hända en hel del där i framtiden. Så håll utkik !


 En av klippen som finns just nu.

VI SES PÅ YOUTUBE !
TIGHT LINES ! MVH STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar