måndag 14 mars 2016

SPINNPREMIÄR PÅ GÄDDA

Fint väder och lediga vad göra ? Jo man åker och fiskar såklart. Jimmy och Robin drog ut på sjön idag och skulle kolla läget om madammerna va på hugget. De hade inga större förhoppningar då vattentempen låg på 1,6 grader. Men hemma får man ju aldrig någon fisk eller hur ? Så bara ut och nöta på och testa allt möjligt. Det brukar alltid finnas nått som får dem att öppna käften och smaka lite på vad som erbjuds. Och så blev denna dag. Just för dagen va det Pig Shad Jr som levererade.

En klar favorit detta underbara beten i vårt Team Pig Shad Jr.
 De hittade lite fisk idag grabbarna och Jimmy rapporterade att de inte hade nått vidare med iglar på sig så klart tecken på att de rör sig och är aktiva trots vattentempen. Så det är ju lovande för framtiden. Isen har ju precis gått mer eller mindre i våra trakter.

Liten ilsk gädda. Fin mage på den med.
Abborre fiskaren Robin krokade en han med. Kan vi omvända han tro till gäddfiskare. Det ska nog vi lyckas med eller va tror du Karlsson ?
Robin drillar. Stor abborre eller gädda ? Gäddorna va mer på bettet än abborrarna idag. Men kul att det rycker lite i änden ju.
Jimmy med dagens största på 5,8 kg och är nu innehavare av gäddnålen vi har som interntävling i vårt team. Abborren har Robin.
Fullständigt inhalerad Pig Shad Jr.
Jimmy tackade för god match och välkommen åter som alltid. Väx dig stor och fet nu.
Avis är man som behöver sitta hemma ett tag till innan även jag kan ge mig ut på fiskeäventyr. Diskbråck i ryggen som är åtgärdat. Nervkläm i båda armbågar som ska åtgärdas med sen jäklar ska det fiskas ! Men jag får ju äran att skriva om deras bravader i alla fall. Bättre än inget. 

Mina " Bröder " Robin och Jimmy tackar för denna gång.
Nu är det ju snart dags för Sportfiskemässan med. I helgen smäller det ju och jag och mina teamkamrater åker upp på Fredagen och vi har med vår vän Darko som skriver blogg han med med namnet Waterwolf - Predator Hunter. Ska bli riktigt kul som alltid när det är mässa att kika på alla nya prylar som kommer ut på marknaden. Men framför allt tycker jag personligen att träffa alla goa människor och prata lite fiske. Hoppas vi ses och ser ni oss så kom gärna och prata med oss lite. 


Skitfiske önskas !

TIGHT LINES ! MVH Stefan , Robin och Jimmy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar