söndag 27 mars 2016

SPINNPREMIÄR OCH PB

Idag drog Jimmy iväg med vår vän Daniel och det skulle bli jerkbait och spinnfiske efter gädda. En efterlängtad premiär va äntligen här och nytt vatten skulle det bli också. Alltid extra spännande med nya ställen är det ju. De hade riktigt trögt fiske fram till klockan 14 med bara en mindre fisk i båten. En förflyttning gjordes till annat ställe och till slut släppte proppen och gädda på gädda synade insidan på båten. Ingen stor fläck men packat med fisk. En riktig guldgruva kan man säga inte större än 50 gånger 50 meter stod fisken på. Och koden för dagen va knäckt med va de ville ha nämligen gummibeten Pig Shad , Pig Shad Jr , Svartzonkers Mc Pike med Peter Dahlströms Spinnarblad rigg va bland annat som levererade. Vart även lite fisk på Busterjerk. Sen eftermiddag smällde det till för Jimmy på hans blå pearlvita Mc Pike och det bugade tungt spöt och efter en ordentlig fight så satt den där äntligen ! Jimmys nya personbästa på gädda är ett faktum och den väger över 10kilo. Så som han har kämpat för den kan jag lova. Trägen vinner heter det ju ! 

Jimmys nya personbästa en fisk på 10210gr och längd 107cm . Stort grattis broder är så glad för din skull.
STORT GRATTIS JIMMY !

Topp 3 fiskarna för dagen 

10210gram
8910gram
8860gram

Utöver det vart det det ett gäng med fisk från 2 till 6 kilo exakt vart bortglömt i kaoset. Gummibeten plockade de större fiskarna för dagen. Va en riktigt lyckad fiskedag kan man säga !

Daniel med en fin vårgädda på 8860gram
Kolla in gaddarna !
Jimmy med sin näst största för dagen på 8910gram
Samma fisk på 8910gram
Litet trix som kan hjälpa tröga madammer att öppna mun vissa dagar kanske denna spinnarbladrigg som Peter Dahlström tillverkar. Vart hårdtestad på dagens tur och funkar riktigt bra.
Pigshad Jr med riggen monterad.
Då va det ju så att Robin inte är gäddkungen i teamet och får lämna över gäddan till Jimmy som numera är kung på 10210gram och får ha gäddnålen. Grattis igen Jimmy. Alltid kul att se en vän lyckas.

Gäddnålen
MVH Jimmy och Daniel


Det va det. Skitfiske önskar jag er alla och va rädda om er ! MVH Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar