måndag 7 september 2015

SUNCITY PREDATOR SHOW 2015

Hejsan på er allesammans ! Det va ett tag sedan jag skrev på bloggen. Har inte vart så mycket att skriva om och jag har problem med min hälsa med. Men ska försöka bättra mig det lovar jag.


Då va det äntligen dags för Suncity Predator Show i Karlstad. Den ska naturligtvis besökas och jag fick sällskap av en god vän och bloggare även han nämligen Darko Babic. Darkos blogg heter Det mesta inom fiske. Finns länk i min blogglista och han finns även på Instagram och Facebook. Kolla gärna in hans sidor. Darko kom upp på Lördagen och sov över så vi kunde komma iväg tidigt på Söndagen. Är ju en bit att åka så tar sin lilla tid.

Darko Babic
Klockan 06,30 ylade larmet för fullt så det va bara upp och hoppa och göra sig klar för avfärd. Vädret va inte alls kul när man klev utanför dörren. Det öste ner med regn ! Det har väll regnat så det räcker tyvkte vi båda och hoppad in i Darkos bil och drog iväg förväntansfulla. 

Karlstad CCC lokalen för mässan.
Framme ! Ute i god tid va vi så kikade lite på grejerna utanför i vänta på att få komma in och kolla på godsakerna. Utanför träffade jag en god vän nämligen Kenta Turtianen-Lankinen . Så det hälsades och pratades en hel del. Kenta driver Pimpelfiskare mot canser på Facebook så kika gärna in den sidan. Han ordnar även pimpeltävlingar där intäkterna går till cancerfonden. Mycket behjärtansvärt tycker jag.

Kenta och jag.
 Nu började de dra ihop sig till att få komma in !

Entrén till mässan.
Första intrycket av lokalen va att det kändes luftigt och ljust mot förra lokalen som va mindre,mörkare än denna så de har verkligen hittat rätt ställe att ha mässan. Sportings monter syns även i bild. Mycket grejer med som alltid. Det första vi möttes av va alla betesbyggare och det finns en hel del av dem i vårt avlånga land och de håller världsklass allesammans ! Fruktansvärt fina alster i trä,gummi och plast låg uppradade på borden och det fanns tillfälle att införskaffa både det ena och andra. Så en stinn plånbok är att föredra då köplusten är stor. 

Här kommer ett gäng bilder på några av betesbyggarna och deras fina hantverk.

X3M Pikegear
Fubbic Lures
TS Lures
Gäddgapet Lures
Abukah Lures
Holme Baits
Eastfield Lures
Ronin Lures

XET LURES


 Med flera och de tävlade i den såkallade BAIT BASH 2 tävlingen i olika kategorier. Riktigt kul att det går att tävla i just betesbygge det tar verkligen fram det yttersta av det kreativa i betesbyggarna och vilka grejer de skapat till tävlingen. många är synd och fiska med igentligen. Platsar bätttre i en ram eller dylikt på en väg eller i en glasmonter.

Lägg till bildtext

Vi knallade vidare och besökte övriga utställare och det inhandlades ett och annat. Höstfisket stundar efter gädda och abborre så det slank ner det ena och andra så det vart några påsar.


Hamnade högt upp på önskelistan kan jag säga ! Eastfield Lures grymma spöserie de tagit fram. Välbyggda och väldigt lätta va det så ska bli ett eller två av dem det kan jag lova.

Jiggar.nu montern.
Westin montern. Daniel och Jessica körde demos på Westin beten och visade spön mm.
Stampe och Jörgen Larsson stod även de i Westins monter.

Böjda spön va på plats med välfylld monter.

Johan Kimming visade kajaker.
 Sedan träffade man ju alla underbara människor som besökte mässan. Det är ju oftast då man kommer i kontakt med varandra då man samlas på ett och samma ställe. Här kommer några av dem.

Jacob tuggar gummi.

Sebastian Little piker driver blogg bland annat.
Bloggaren Patrik.
Tommy en riktigt skön snubbe.
Evelina och Darko
Min gode vän Anders.
Det fanns ju annat på mässan också bland annat spöbyggare.


Gary visade hur det går till att bygga spön. Duktig är han med !
Hos Spöbyggaren hittade Anders ett riktigt superlätt abborre spö.
Fanns inte bara spön hos spöbyggaren,va sägs om dessa pimpade rullar ? Vart sugen själv att skicka iväg mina Daiwa Lexa rullar på lite styling.

FRÄCKT !

Awesome !
 Klockan närmade sig stängningsdags så vi tackade för oss och sa adjö till våra goa vänner och styrde stegen ut mot parkeringen för först fixa lite krubb då man nu va hungrig. Men på vägen träffade man ju en härlig människa så vart ett kort stopp.

Fiskekonservator Lubbe och kramkalas. Hehehe
 Har ni inte vart på Sun City Mässan så säger jag åk på den ! Riktigt bra har de fått till det i nya lokalen så återkommer garanterat nästa gång det beger sig. 

Mer bilder kommer läggas upp på bloggens facebooksida i ett album där så kika gärna in och titta på bland annat alla fina beten mm.

https://www.facebook.com/pages/The-Specimen-Hunter/217721218370036
TIGHT LINES !

STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar