torsdag 18 juni 2015

TRAKKER PVA POUTCH

Denna gång tänkte jag tipsa om en väldigt smidig väska / bag. Det är en Trakker PVA Pouch. Har letat länge efter en smidig grej som tar mycket prylar. Lite less på hårda plastboxar . Fick ett tips av Jimmie Svensson när jag deltog på metetorget på Sportfiskemässan i år med Metebolaget. Jimmie hade just denna PVA Pouch och den passar perfekt till att ha alla småprylar mm i även att den är designad för pva-produkter.

Så ser den ut. Inte mycket för världen men när man öppnar den så förstår man att den är väldigt igenomtänkt. Diskret karpig grön färg på den och foamhandtag på den så skön att bära. Broderad Trakker logo på med.
Locket öppnat och botten på bagen finns det ett antal fack. Ett stort med två mindre fack i som passa perfekt till krokpaket. Brevid det stora finns ett fack med lock där i passar det ypperligt att förvara sänken i.  I locket finns det 6 fack där förvarar jag diverse påsar med småtillbehör. I det stora facket har jag 4 stycken små plastboxar från wychwood som passar riktigt bra där i. De hittar du på Metebolaget.
I övervåningen finns ett nätfack som är perfekt till diverse spolar av tafsmatrial bland annat . I locket finns ett större fack till förvaring av allt möjligt. Mycket användbar så jag köpte 2 till och med. En till bottenmete / flötmete och en till karpfiskeprylar. 
Trakker PVA Poutch finns att hitta på Metebolaget.se priset ligger på 189kr mycket bra pris tycker jag. Metar du så rekommenderar jag dig verkligen att skaffa en. Sväljer otroligt mycket grejer för sin storlek.

VILL ÄVEN PASSA PÅ ATT ÖNSKA ER ALLA EN GLAD OCH TREVLIG MIDSOMMAR !

Lägg till bildtext
Själv hoppas jag komma ut på lite mete efter Sutare. Kika även på Jimmie Svenssons blogg. Adressen dit är metaren.blogspot.se .Adressen finns även i min blogglista ute i högerspalten. 

TIGHT LINES STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar