tisdag 28 april 2015

JÖRGEN LARSSON GÄSTADE MOTALA

Det va ett tag sedan jag skrev nått på bloggen. Det har inte fungerat som det ska men nu så kan jag köra hårt igen. Tekniken är inte att lita på alla gånger. 

Torsdag den 23 April och vi ska gå på föreläsning om abborrefiske med Jörgen Larsson. Honom känner vi väll till allesammans som håller på med fiske. Mycket erfaren,hängiven och duktig fiskare. Min Teamkamrat och gode vän Jimmy hade bestämt möte nere på Olas Sportfiske nere i hamnen vid halv 5. Robin kunde tyvärr inte följa med då han befann sig söder över. Jag hade gått och väntat hela dagen på detta så när väl klockan visade hemdags på jobbet va man kvick att byta om och dra iväg. Framme vid Olas så va Jörgen på plats så det hälsades och sedan tog jag ett varv och kikade i butiken som Linus och hans bror Bosse driver. En mycket trevlig butik så har ni vägarna förbi så kika in !

Olas Sportfiske i Motala hamn.
Linus en av ägarna till butiken. 
Jimmy dök upp och det snackades och kikades på grejer. Min hög började bli oroväckande stor ! Jaja det ska ju bli tävling i helgen så lite färska grejer behövs allt. Folk fortsatte att trilla in och nu va det bra packat medfolk i butiken.

Vy över kassan på Olas Sportfiske.
Det va nu dags att gå till den närliggande lokalen för att starta föredraget. Jörgen hälsade välkommen vid dörren och man fick välja keps och jiggar och sedan ta plats vid dukat fikabord. Suveränt ! Speciellt den fina shad teez kakan va riktigt fräck.

Mitt val föll på de coola Hypoteez jiggarna i löjfärg. De blir nog riktigt giftiga. Keps valet jo det vart den snygga svarta. 
SMASKIGASTE JIGG JAG KÄKAT !
Själva föredraget innehåller allt man kan tänka sig va det gäller olika tekniker,olika typer av beten och utrustning mm och man fick många bra tips och ideer så jag rekommenderar verkligen er att gå om Jörgen dyker upp i en butik nära dig. Det va riktigt intressant och lärorikt. 

NÅGRA AV DE RIGGAR SOM JÖRGEN VISADE.
KLÄMMDES  OCH KÄNNDES PÅ RIGGAR OCH JIGGAR. 
STORT TACK TILL JÖRGEN FÖR ETT MYCKET TREVLIGT FÖREDRAG ALLTID LIKA TREVLIGT ATT FÅ EN PRATSTUND MED DIG NÄR MAN RÅKAS. 

TUMMEN UPP !
TACK TILL LINUS OCH BOSSE FÖR NI FIXADE DETTA !

HÄR ÄR JÖRGENS KALENDER DÄR HAN HÅLLER FÖREDRAG MED INFO SÅ HAR NI CHANSEN ATT GÅ SÅ TA DEN TYCKER JAG.


Det va det för denna gång . Kommer ny uppdatering imorgon Onsdag så håll gärna utkik efter det .

TIGHT LINES STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar