onsdag 14 maj 2014

EN GLÄDJESPRIDARE.

Det har varit lugnt här på min blogg. Varför ? Jo jag har inte vart ute på så mycket fiske inte heller grejat med nått direkt heller på grund av att jag har problem med min kropp. Just nu har jag svårt att överhuvudtaget att röra mig då jag har en nerv som bråkar med mig.  Så bara gilla läget och hoppas det bättrar på sig snart.

 Vad är inte bättre när man känner sig nere att få ett samtal från en vän och betesbyggare som ringer och säger att han vill komma förbi och lämna lite godsaker till mig. Det får en att dra upp smilbanden kan jag lova. 

Och vem är det då kan man undra. Jo det är Mr Daniel Thörngren ( Thörngrensbeten ) från Mjölby. Jag har skrivit om Daniel förut så kolla även in det gamla inlägget.

Mäster Daniel Thörngren him self med sina fina alster i sin hand.
Vi har gjort lite bytesaffärer och min del i denna affären va att Daniel skulle göra två stycken Eva -Lottor åt mig och det tackar man förstås inte nej till. 

Eva-Lotta färg Gröna Spöket . 


Eva - Lotta  Färg Tånglake.

TJUSIGT ARBETE DANIEL KOMMER BLI FLER AV DEM I MIN HINK. TACKAR OCH BOCKAR FÖR DEM.

Du har väll inte missat Daniels hemsida och blogg. Adressen dit är www.thorngrensbeten.se . Daniel har även en youtube kanal med diverse filmer bland annat lure action filmer på sina beten mm adress dit är https://www.youtube.com/channel/UChCdqARB_CJD1nDclKENUXg . Kika gärna in det finns mycket kul.

Mina två Eva-Lottor tillsammans . Ser fam imot att testa dem nu  verkligen.

Från och med idag kan jag medela den glada nyheten att det finns beten att köpa från Thörngrens Beten på Olas Sportfiske i Motala så har du vägarna förbi. KIKA IN OCH KOLLA IN DEM !

TIGHT LINES STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar