tisdag 29 april 2014

ZM LURES

Denna gången tänkter jag rikta blickarna mot en duktig betesbyggare. Han heter Magnus Julle och bor numera i Linköping. Betesbyggarnamnet är ZM LURES .Magnus kom förbi hemma hos mig igår och lämnade mitt bete som han tillverkat åt mig. Ett riktigt hantverk och konstverk. Det ligger mer arbete bakom än vad man tror och tid med för den delen. Magnus bygger i trä och numera har det även blivit ett bete i plast. Spännade och se hur det kommer att utvecklas sig. Här kommer lite bilder på några beten som Magnus  tillverkat.

2 stycken Misanthrope tail i standard storlek dessa är tillverkade i trä. Den övre i bild är den jag beställt av Magnus. Skit snyggt !
Plastbetet Magnus tillverkar namnet på det är Cataclysm
Ännu en Misanthrope Tail i papegoj kostym med blå tail.
Ett lite större trä bete med namn Apocalysm
Apocalysm tail . Riktigt nice färgsättning på denna.
Misanthrope tail Abborre
Här är snidaren MAGNUS JULLE ZM LURES
Magnus har en sidan på Facebook ZM LURES där ni hittar mer beten som han har byggt och där går det även få tag i Magnus via medelande för mer info eller beställa . Adressen dit är https://www.facebook.com/pages/ZM-Lures/332578843535272?fref=ts . Kopiera och klistra  eller sök på namnet ZM LURES så hittar ni. Gilla gärna sidan när ni besöker den. 

Stort tack för betet Magnus ! Fler ska det bli det garanterar jag. 

En samling ZM LURES ligger och glänser i solskenet .TIGHT LINES STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar