tisdag 15 april 2014

Förvarings tips

Vi var och storhandlade och efter det vart det ett besök på Dollarstore. Där kan man hitta lite allt möjligt användbart. Det har hänt så många gånger förr. Just denna dag hittade jag detta set av flaskor och burkar. De är avsedda att ha med sig på resa att förvara shampoo mm i . Helt vattentäta är de. Jag har för avsikt att använda dem till något helt annat. Priset för detta set är 20kr kan inte bli bättre så det vart ett antal med hem.

Detta får man i setet. 2 mindre burkar , två högre burkar och en pumpflaska förpackade i en påse med blixtlås.

Dessa småburkar hade jag tänkt att förvara småprylar i som till exempel boiliestop , marinera lite fakebaits i mindre batch  mm.

Dessa lite större kan man använda till allt möjligt.

Pumpflaskorna hade jag tänkt att använda till mina hemgjorda boost sprayer.

Påsen allt kommer i har som sagt en form av blixtlås så den kan förslutas och öppnas hur mycket som helst. Den är gjord av tjockare mjuk plast och den tänkte jag ha till att förvara mina pva sticks i så de håller sig torra och fräscha.

Karp fiske och bivvy liv

När man satt och grunna lite som kom jag även på att de kan även va smidiga när man är ute på karpfiske eller campar överhuvudtaget då i matväskan. De små låga burkarna kan vara bra till kryddor bla. Pumpflaskan kan man ha olivolja i till exempel. De lite högre burkarna kan man ha flytanda margarin , ketchup mm. Då slipper man ta med mer än vad man behöver och grejer att släpa på blir det ändå. Ett litet tips på vägen . Hoppas det gjorde nytta . 

TIGHT LINES STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar