torsdag 13 februari 2014

Tidning för metaren !

Äntligen kom den till slut en riktad tidning för den som gillar mete. Metemagasin heter den. Den är riktigt snygg och det jag gillar mest är att den inte är fullkletad med massa reklam . Det finns mycket go läsning i den. Den kommer ut 6 gånger per år och man kan välja om man vill prenumerera helår för 390kr eller vill man mjukstarta så finns alternativet 3 nummer för 210kr.

Omslaget på nr 1 2014 .

Här kommer ett par exempel på hur den ser ut .

Anton Tsvetkov en av skribenterna i Metemagasin
Sikfiske finns att läsa om i nummer 1.
Jag önskar grabbarna bakom tidningen lycka till. VD Alexander Knutsson och chefredaktörer Patrik Sköldblom och Christian Andersson . Denna blir den enda tidning jag kommer prenumerera på i år. 

Nu till något helt annat . Det kom ett vadderat kuvert för ett tag sedan och det innehöll en riktigt fin spinnfluga. Skaparen heter Peter Dahlström . Den används med lite lättare grejer gärna med haspel utrustning skulle jag rekommendera. Flugan är 23cm lång och väger torr 10gram. Riktigt hett på det tidiga vårfisket då man kan ta hem den riktigt långsamt och förföriskt.

Så ser den ut bunden med två olika färger på Zonker remsor och flash i svansen. Kvalite på krokarna är det med.
Stor enkel krok är den bunden på med en trekrok längre bak. Stora fina ögon på den med.
TACK PETER ! Det kommer beställning på ett gäng framöver . 

Nu har isen verkligen börjat ge upp i mina trakter så nu blir det fokus på annat fiske. Färna fiske ska det bli nästa pass. Ska bli trevligt att åter igen ta en batalj med åns silver . 


TIGHT LINES STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar