söndag 1 december 2013

Tackelskydd till ismete.

Här kommer lite tips på olika alternativ till tackelskydd så du kan transportera dina ismetespön tacklade och klara utan att råka ut för missöden . Man vill ju inte att krokar ska fastna i allt möjligt som händer, bilsäten mm och det kan ju va trevligt att tackla upp sina grejer hemma i stugvärmen. Det finns olika alternativ två av dem tänker jag visa här.

Min pulka. Här använder jag rörisolering som tackel skydd.
Det första alternativet är att använda en bit rörisolering. Billigt och lätt att få tag i . Det finns i de flesta byggvaruhus och järnhandeln. Det är bara att hitta en diameter som passar bra just till dina grejer. Klippa till en lagom längd så är det klart. Jag skar bort en tunn remsa på var sida där klistret sitter så man ej klistrar ihop den.

Så här ser det ut .
Alternativ 2 kräver att man känner någon med en vettig symaskin och ha lite sykunskaper. Dessa är gjorda i läder . Dessa fick jag av min gode vän Robin förra vintern. Tackar och bockar igen Robin !

Så ser de i läder ut. Kardborrefäste på så att de sitter där de ska på spöt.
Riktigt smidigt att använda just denna typ av tackelskydd.
Närbild på dem monterade .
Nu finns det chans att vinna vippor som jag tillverkat. Jag lottar ut 3 paket innehållande 6 vippor i varje pack av min egen modell " JALLE VIPPAN " (Gummibands modellen) . Tävlingen är på min bloggs Facebook sida så är du sugen på att delta i den kolla in då denna sida. 

https://www.facebook.com/pages/The-Specimen-Hunter/217721218370036


Det är denna typ av vippa jag har utlottning på.

TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar