tisdag 24 september 2013

Wychwood Low Chair

Min gamla prologic stol började tröttna så va på jakt efter en ny och lättare stol så på Sportfiskemässan i Jönköping såg jag just denna live en Wychwood Low Chair i Metebolagets monter. Efter provsittning och klämt och känt så då sa jag denna ska jag bara ha och kort efter så beställdes den. Jag har nu använt den ett tag och jag är jäkligt nöjd med den på många sätt.

Så ser den ut utfälld. Det gör stor skillnad att sitta i en stol med armstöd måste jag säga så ett plus bara det.

Här är stolen ihopfälld . Platt som en pannkaka och det gör att den är lätt att få plats i bilen och på din barrow till exempel.

Justerbara ben både fram och bak är det på den också och stora ledade mudfeet så den ej sjunker ner i backen så lätt.

Skulle du vilja sitta i en lutning så är det bara att fälla in de bakre benen och använda bågen som ben . Funkar alla tiders har använt den så många pass nu i Svartån . Den är lätt för sin storlek tycker jag.

Den har en bred sits som är stoppad lite så man sitter verkligen bekvämt likaså i ryggen på stolen. Färgen är carpy green och ramen är svart lackad. Riktigt robust stol som kommer hålla länge. Wychwood lämnar 5 års garanti på den !! Inte många stolar som det finns på garanterat . Stol köp på G kolla då in denna . Jag tror att även ni blir nöjda. Priset ligger på 599kr .

Ni har väll inte missat detta erbjudande som Huntyard Berras just nu har på JRC prylar. 30 procent rabatt på stor del av JRC sortimentet . Väl värt att spana in och fynda lite till det som är kvar av årets säsong och bunkra lite till våren kommer. 

Bara passa på innan det tar slut ! Klickbar länk till Huntyard Berras finns ute till höger på denna sida. CHECK IT OUT !

TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar