lördag 14 september 2013

Predator mässa i Karlstad

14 september är datumet klockan ringer och dags att kliva ur sängen. Idag görs det med ett leende för just idag ska jag , min son Linus och min gode vän Daniel Thörngren åka till Karlstad och besöka Suncity predatormässa. Vi bestämde att vi skulle mötas här i Motala kl 07,00 för vidare avfärd mot Karlstad. Daniel kom rullande och vi packade in oss i bilen och drar iväg. I bilen blir det såklart en massa fiske prat såklart. Daniel är ju en bra betesbyggare så han delar med sig tips och det mottages varmtoch sedan vart lite annat med skoj och bus bla.

Nöjesfabriken i Karlstad platsen för mässan
Äntligen framme ! Hittade en lämplig P-plats och sedan bråka med en bra bångstyrig P-automat som inte tog kort. Så det blev skramla ihop en hög med mynt så man slipper P-bot. En liten kort promenad så va vid framme vid entren och det fanns lite utegrejer bland annat massa båtar att kolla in även provkasta lite spön mm. Själv testade jag ett flugspö avsett för gädda och jag klarade faktist få iväg flugan en bra bit. Hade ju varit cool med ett hugg men flugan saknade dock krok. Sprang även på Andres riktiga Sten och Joel Abrahamsson så snackade med dem. 

Joel Abrahamsson Kajakfiskets kung !

Joel ute i kajaken och vi vet väll alla som fiskar om vilken bragd han gjorde att ta en Hälleflundra i från en kajak mitt ute på havet. Jisses ! Kör hårt Joel !!
Lite fräcka båtar fanns att kika på. Väcker ett skapligt ha begär må jag säga.
Mässan slog upp portarna så vi styrde mot kassorna och betalde och klev in. Måste säga att just mässorna är kul att besöka då man får chansen att träffa alla härliga goa människor som man pratat med via chat , mail och telefon och nu få chansen att just träffas det tycker jag är lika kul som själva tillställningen. Lite bilder på en del av er här nedan.

Goa snubbar Rikard Nilsson och Anders Rollen
Micke Stener STONER LURES . Tack Micke för den coola nyckelringen jag fick !!
Jonatan Jörlås ROACHMASTER LURES . Klart mässans coolaste frisyr !
Min gode vän och resekamrat Daniel Thörngren och betesbyggare Thörngrens beten och till höger en annan betes snidare Fredrik "JÄTTEN "
Wallin Ronin Lures.
Jag måste säga då vi klev in i lokalen där alla tävlande betesbyggare höll till att vi ska va stolta över att ha så många duktiga betestillverkare här i vårt avlånga land. Många alster är nästa för fina för att fiskas med ! Vilken kvalite och vilken finish ! Här kommer lite bilder på diverse tillverkare och alster.

Ronin Lures
Lite mer från Herr Wallin .
Sundins beten med sina verk .
Lite närmare bild . Och finishen är det inget fel på.
Grymma !
Wolfcreek Lures
Backlure
Gäddgapet
Tar 3 av varje tack !
Ruskigt duktiga betesbyggare !
Mina favoriter från idag. Awesome !!!
PeWe tail
Alster från PeWe-tail
Ännu mera PeWe
Snygg T-Shirt hittade med hem även lite dekaler.
Nyckel ringen jag fick av Micke Stoner Lures . Stort tack för den !
Det blev eftermiddag och vi kände oss nöjda så vi tackade för oss och styrde hemåt igen. Fyllda med ideer och inspiration både jag själv och Daniel tror jag. Det blir till att färdigställa torkhjulet som jag börjat på och börja med egen tillverkning . Känner mig riktigt sugen och då brukar det ju bli bra så ser fram imot att komma igång. Stort tack till Pontus Wallin som fixade detta och hoppas det blir en årlig grej. Tack till alla goa människor för att jag fått träffa så många och snacka urkul ! Och tack till Daniel Thörngren för idag alltid lika kul att umgås med dig. Det va det ! Nu tar jag kväller.

TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar