onsdag 31 juli 2013

Välkommen till bloggen Skandinaviens Sportfiskecenter i Ljungby !

Detta blir mitt 101 inlägg på bloggen. Man har hunntit med en del på den korta tid man haft den. Jätteskoj att det har varit nu över 36000 stycken som tittat på den också. Den har inte funnits ett år ännu. Tack alla !

Jätte kul att få en ny samarbets partner / sponsor också så jag säger VÄLKOMMEN TILL BLOGGEN till Rikard och Sportfiskecenter i Ljungby !

Har ni vägarna förbi Ljungby så får ni inte missa att titta in i butiken och hälsa på Rikard  och kolla in den välsorterade butiken. Det finns det mesta man kan önska . Till min förtjusning finns det mycket mete det jag brinner mest för men mycket mer än så finns det. Butiken täcker alla former av fiske så. Det finns även webshop.

Så ser butiken ut från framsidan .
Här följer lite bilder från min favorit avdelning på Sportfiskecenter

Mäsk , dipper , pop ups mm .
Linor , riggtillbehör mm på denna vägg. Längst in väskor , tackel boxar mm.

Mäsk och andra beten.
Rikard hälsar Välkommen in !

LÄNK FINNS UTE  I HÖGERSPALTEN SÅ KLICKA OCH KIKA VET JA . 

Jag har fått hem lite beten närmare sagt boilies från Rikard jag ska prova . De kommer från Quest Baits detts är ett nytt märke på Sportfiskecenter. Vid första titten på dem så är de runda och fina och jämna i storlek underbar doft på dem med. 3 olika varianter har jag att testa. 

Quest Baits boilies

Till vänster är det Magnum White ett året med riktig rik krämig arom färgen är vit . I mitten Ghurkka Spice heter de och är lite svagt gula till färgen. Krämig kokosnöt med kryddor kan man kalla doften likt Thailänds grön curry. Till Vänster Chilli Chocolate en riktigt distinkt doft av choklad i dessa. Basen är fishmeal med en skvätt av chili färgen är rödbrun. Spännande ! Alla dessa är 20 mm men finns i flera storlekar och det finns tillhörande dip, pop ups och allt annat som hör till. Kika in på Quest Baits för mer info adressen dit är http://www.questbaits.com . Jag ser fram imot att testa dem och återkommer vid senare tillfälle med resultat av fisket med dem.

TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar