lördag 4 maj 2013

Premiär i ån

Äntligen så va man ledig och flytten är klar och det ska bli premiär för min del i ån. Tilltänkta platsen blåste det full fan så va inte lönt att fiska där så blev annat ställe . Det blåste där med men inte lika våldsamt i alla fall. Så det va bara tackla upp och ut med grejorna. Fiske ska det bli i alla fall !

En sträcka på ån.
Jag hade med mig sonen Linus som stod en bit uppströms och han dängde diverse drag. Tålamodet är nog inte det bästa för att sitta och titta på en quivertip eller ett flöte så spinnfiske passar han bättre.

Sonen Linus
Fisket va segt inte mycket till action att tala om . Fick två napp men inget i håven. Det första nappet såg jag fisken innan den gick . Fastnade säkert i en gren det bara blev tvärstumt och så gick linan av. Det va en Färna i alla fall. Nästa napp satt på  i 5 sekunder innan den släppte . Men men trägen vinner så bara nöta på.

Håller ögen på spötoppen som en hök .
 Jag körde lite alla möjliga beten idag men det som det nappade på va en kryddig ölkorv . Det är bra att ha med sig ett urval med olika beten då man har större chans att hitta nått de vill ha för dagen. Kinkiga som fan ibland så va förberedd !

Ölkorv det är Färna godis det .
Nått som alltid är tråkigt att se är att folk inte kan bära med sig sitt skräp hem istället för att slänga plastpåsar , ölburkar linspolar och dylikt . FÖR FAN SKÄRP ER !

SORGLIG SYN MÅSTE JAG SÄGA.
I morgon blir det nya tag igen då i sällskap med Daniel Thörngren hoppas på mindre blåst då och att lyckan är bättre med för den delen. Så nu ska det fixas och donas lite med prylarna så man är redo för drabbning igen. Skitfiske önskas till er alla som ska ut i helgen !

Mitt Drennan spö in action.
JÄTTE KUL ATT JAG NU HAR ÖVER 30,000 BESÖKARE PÅ BLOGGEN  ! DET UPPSKATTAS OCH INSPIRERAR SKA NI VETA ! TACK TACK !


TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar