torsdag 30 maj 2013

En liten utflykt.

Det har varit mycke jobb och annat så det har varit lugnt  på fiske fronten och bloggen med ett tag men men så blir det ju ibland så bara gilla läget. Förra helgen va familjen på marknad i Tjällmo där investerade jag några nya peanger.
De nya peangerna
Nu till ett tips anngående peanger. De är väldigt långa i käftarna och blir lätt klena och svårt att få ett bra grepp på kroken när den ska lossas så då tar jag och kapar av dem  till hälften något mer beroende på storleken av dem . Då blir de betydligt lättare och bättre att använda .

Efter kapning och slipning så är de redo.

Marknaden va kass så den blev snabbt avklarad och man är inte allt för långt bort till Örebro så föreslog en tripp dit och då kan man ju passa på att dra förbi Sporting / Pop up Tackle / Attitude baits med. Sagt och gjort så styrde vi dit. Alltid kul och träffa Stephan och grabbarna och kika på allt godis som hänger där på väggarna . Synd man inte är miljonär ! Lite investeringar blev det i alla fall.

Det blev lite fake beten och buttklykor från ESP i varierande färger och storlek de är ej smaksatta så går att välja flavour själv och det är ett plus med dem tycker jag. Strippa tool och braid needle, PVA och en dvdfilm från Korda . Tack och hej till grabbarna så styrde vi vidare till annat innan det va dags för färd hem till Motala igen.

Jackorna har kommit från Italien och Hotspot Design . Roger på Sportfiske Poolen fixade ett riktigt bra pris så det fanns ingen tvekan att slå till på dem. En med karpmotiv och en i gäddmotiv och tillhörande kepsar blev det.

De är väldigt snygga och varma och goa med fleece foder i dem med och vatten och vindtäta. Helt perfekt ! I packetet kom det med en Savagear keps och ett pack krokar jag ska testa från MAD POINTER X HOOK heter de och det är  teflon coating på dem och vassa attans så ska bli spännande att testa dem. Kepsarna va fräcka de med.TACK TILL ROGER OCH SPORTFISKE POOLEN !!TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar