onsdag 15 maj 2013

Big Licker från Ronin Lures

I dag när man kom hem från jobbet så låg det ett spännande paket liggande och som  väntade på att bli uppslitet , i det ligger det 2 stycken Big Licker från Ronin Lures. Ronin Lures är en  kille som heter Fredrik Wallin som bor i Borlänge Dalarna som snidar dessa grymma rackare .  Han tillverkar även fler modeller på beten än just Big Licker och det kommer säkert nya modeller i framtiden med. Kvalite från Dalarna är det helt klart !

Big Lickers skapare Fredrik Wallin Ronin Lures Borlänge Dalarna

Vem kan tro att av en vanlig träplanka kan skapas så fina grejor . Avundas de som gör det . Det är ju ett enormt arbete innan betena är klara. Det ska sågas , slipas , spacklas , viktas mm så helt klart värt pengarna det är ju unika grejor man får inget masstillverkat. Jag ska ge mig på det med  betestillverkning själv va det lider och hoppas jag kan åstakomma lika bra beten som Fredrik och alla andra betesbyggare som finns  i vårt avlånga land .

Big Licker ämnen som väntar på fortsatt bearbetning.

Jag är imponerad av dessa beten gången är helt galet het finns att syna på You Tube adressen är


Big Licker i mört kostym
Brax färg

Bred och fin över ryggen .

Mina 2 Big Licker som ska slitas hårt .
Betena kostar 399 kr styck det ingår fjäderingar och Owner ST-36 krokar i storlek 3/0. Vikten på dem är ca 240 gram. Sugen ?? Då kan du kontakta Fredrik så hjälper han er . Se visitkort nedan för info. Ronin Lures finns även på Facebook . Bara söka på namnet så hittar ni.

E-post adress

Gäddorna gillar Big Licker . Fullständig inhalerad !

Tack Fredrik ! Jag har ju vägarna förbi Borlänge ibland så måste passa på att besöka dig då vid tillfälle. Bror min bor ju i Edsbyn så åker den vägen då.

TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar