söndag 7 april 2013

Sportfiskemässan 2013

Äntligen satt man i bilen på väg till mässan i sällskap med betesbyggaren Daniel Thörngren och min son Linus. Det va verkligen en upplevelse årets sporfiskemässa i Jönköping . Jag har nog aldrig pratat med så många människor på en och samma dag. Skulle behövt va där alla 3 dagar känns det som nu efteråt. Jag träffade många men missa även många som jag skulle vilja bytt några ord med. Men men det kommer ju fler mässor och tillställningar så kanske får chansen då. Tackar för pratstunden allesammans som jag pratade med.  Kul att folk kom och hälsade och visade mig uppskattning för min blogg.. Det värmer och inspirerar ska ni veta .

Vy över hallen . Mycket folk va det !

Jag hade med massa flöten och vippor som jag levererade till alla möjliga med också . Det va ju bäst att passa på och det är ju trevligare att lämna över personligen. 

Sussi Stridh fick ett knippe fina vippor .
Stampes fin beten. Konstverk kallar jag dem .
Mäster Stampe him self
Specialare med många timmars arbete bakom

Beten från PEVE-TAIL  i Gävle  

Fler grymma PEVE-TAILAR

Fin finish på betena

Wall of rubber !


Sonen Linus med den dubbelstjärtade Bulldawgen

Kastbanorna

Här kommer lite bilder på de grejor jag har tillverkat och levererade på mässan 

Pike Pencil i slim modellen i flera färg kombinationer.

Pike Pencil modell slim de med grön underdel dessa är lite längre än vanligt och Pike Pencil Fat de röd / vita
Fler Pike Pencil Fat 
Mina Drifter flöten men namnet  "The Drifter" Tillverkade med kolfiber rör .

Mina nya Markör flöten . Dessa är namnlösa ännu men det kommer man väll på nått bra säkert. Dessa är gjorda av ett plast ägg och ett kolfiber rör. Luis Rasmussen har fått ett par att hårdtesta så de lär dyka upp på hans karpblogg med recention av dem . Så håll utkik där med.
Det vart lite prylar med hem i form av en hel hög kataloger , fiske film , dekaler , JRC rod pod , Wychwood Barrow , 3 st Wychwood Solace 2,75 Lb 12 fot och lite små riggrejor till karpfisket. 

3 stycken WYCHWOOD SOLACE 2,75lb 12fot karpspön fick följa med hem.TACK ALLA FÖR EN TREVLIG MÄSSA OCH TREVLIGA SAMTAL OCH ATT JAG FÅTT LÄRA KÄNNA LITE NYTT FOLK ! FÅTT  NYA KONTAKTER JAG LÄNGTA REDAN TILL NÄSTA MÄSSA !


TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar