måndag 8 april 2013

Lite nyheter i min utrustning.

Då va mässan över för denna gång tyvärr. Hade varit kul om man haft möjlighet att varit där i fler dagar och träffat fler goa människor  som jag tyvärr missade . Men hoppas vi syns nästa mässa eller vid annat tillfälle. Jo man fick med sig lite mer hem än bara intryck och trevliga samtal med härliga människor.  Först ut en begagnad Wychwood Barrow som jag har velat ha länge och slippa konka på allt . Hur gött som helst att lasta på en kärra och få med sig allt på en gång.

Wychwood Barrow . Så ser den ut utfälld.

Det går att fälla ner den främre lastbågen den har även en Gummi skyddan buktning så man kan lägga sin spöbag där överst i packningen

Justerbara ben med stora mud feet på är det på den med det är ju ett plus.

Längst fram sitter det en sprint som man lossar för att ta bort hjulet för lättare transport i bilen. Smidigt

Hjulet bort monterat

På högersidan sitter spärren så man kan vika in benen. Och här ser man även skruvarna så man kan montera bort handtagen för lättare transport i bilen.

Det vart även en begagnad JRC Euro Pod 

JRC EURO POD

Så ser väskan ut .


Ihop fälld i sin väska .

Benen är justerbara i längd och det är aldrig fel. Inte slätt precis överallt där man fiskar. Finns även justering så man kan luta spötopparna framåt eller luta att så det pekar upp i i´himlen om man har behovet att komma över massa skit nära stranden. Mångsidig denna pod därför jag ville ha en.

Buzzer bars släpper och fäster man med ordentliga skruvar som man ser fram till på vänster sida i bild. Längden på den går att justera med de två större muttrarna precis ovan benfästet.

Tack till Tony för affären jag är mycket nöjd ! Kul att träffa dig på mässan med .

Det blev även 3 stycken nya karpspön med hem också märket på dem är Wychwood Solace 2,75 Lb 12 fot långa . Ser fram imot att svinga dem nu när våren verkar va på väg .

Wychwood Solace spö

Som alla mässor brukar det komma med hem en bibba med kataloger . Även denna gång så vart det en hel del läsning . En del av dem innehöll riktigt spännande prylar måste jag säga. Vart även lite småplock till karpfisket och en ny fiske film givetvis .


Katalogskörden från Sportfiske mässan 2013

 TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar