lördag 16 mars 2013

Var rädd om dina nappalarm

Jag har varit lite smått sugen på en förvaringsväska till mina Delkim larm ett tag nu . Delkim själva  har tagit fram en i sitt sortiment. Men efter en tur till källarförrådet så hitta jag poker väskan innhållande marker och kortlekar den är i aluminium och jag har en skumgummi bit liggandes så jag tänkte det blir nog bra som larmväska. Så det va bara ta med sig den upp o kika lite på det och sätta igång .

Så såg den ut  innan jag började göra om den.

Detta är inget invecklat alls. Det är bara riva ur den inredning som finns för markerna. Skumgummit i locket får naturligtvis sitta kvar. Sen är det att passa till den bit skumgummi som jag ska ha larmen liggandes i och stoppa i den. Sedan lade lade jag ut larmen på skumgummit som jag vill ha dem och markerade och skar ut .

Klart ! Och snyggt blev det med om jag får säga det själv.  Där ligger de bra skyddade från allt möjligt.

Jag skar även ut i framkant plats för extra batteri och i bakkant så gjorde jag plats för 3 st batteri askar . Dessa finns på Biltema billigt i olika storlekar. I dem ska jag ha mina Gardner bug mini hangers som passar perfekt i dem och tillbehör till hangers osv i de andra askarna. I locket ska jag göra plats för Delkim Duocarb och snag bars. Känns bra att ha dem väl skyddade och ordning på grejorna . Locket är lite fult och jag tänkte att jag ska lacka nått kul på en tunn plast skiva och sedan montera dit. Göra den lite personlig och fräck. Delkim logo i grafitti style kanske  ?

Får se va det blir . Får grunna på det och återkomma med resultatet.

TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar