fredag 1 mars 2013

Microspikes broddar

Micro spikes broddar
Är du som jag trött på att ha broddar som har dålig passform , åker av eller dubb som lossnar, Spännen som släpper mm Kolla då in dessa broddar som jag har testat nu ett tag Kahtoola Microspikes broddar heter de. Dessa är grymma måste jag säga nästa för bra fäste i dem. Jag tog på mig dem och knalla bort till ungarnas lokala iskana som ligger i området där jag bor . Lutningen på backen är 30-40 grader  och i själva åk spåret va det 1 dm kompakt ren is så jag började knalla uppför i spåret och det va inga som helst problem att ta sig upp. Piggarna borrade ner sig i isen fint så det va bara gå normalt . Halkade inte en enda gång !

Så här ser de ut ur paketen
Jag har även tagit långpromenad i dem och jag kände inte av dem i fötterna så ytterligare ett plus. Det är dock allt rejäla dubb under så det va ju en tanke innan jag provade dem. Dessa måste göra ont tänkte jag att gå i långt men så va inte fallet inte för mig i alla fall. Det beror nog på lite vad man har för skor också . Jag har testat dem med kängor med ganska mjuk sula. I morgon ska jag testa dem med stövlar då de ska bli ismetetur igen. Får se om det blir annat resultat då men det tror jag inte. 

Så ser undersidan ut monterad på känga.
Från sidan . Många och rejäla metall dubb på dem .

Framifrån. Där sitter det en liten metallbåge som gör att de sitter fint . Även märkta i gummit med texten front så man vet vilket håll de ska på. Kan nog va lite förvirrande annars då det är svårt att se fram och bak på dem när de ej används.
Kvaliten på gummit är bra med tycker jag väl tilltagit och inte för stelt heller. Så inte så krångligt att få på sig dem. Nått som är 110% säkert är att jag aldrig kommer använda någon annan brodd än dessa ! Priset på dem ligger på 499 kr och de finns att köpa på www.sportfiskepoolen.se  det är 2 års garanti på dem också så ytterligare plus där. En väl värd investering väl värt det trots att de kostar mer än andra modeller !

Storleks tabell
Small 35-38
Medium 38-41
Large 41,5-44
X-Large 44-48 


KLICKA PÅ BILDEN UTE TILL HÖGER SÅ KOMMER NI TILL SPORTFISKEPOOLENS WEBSHOP

I morgon Lördag ska det ismetas igen så hoppas de större gäddorna och gösarna har vaknat till liv och fått vårkänslor . Fisket har varit trögt och mycket småfisk än så länge . Men hoppas på morgondagen ! Skitfiske på er alla som ska ut iu helgen .

TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar