onsdag 13 februari 2013

Sponsor

Får lov att presentera min sponsor EL-GE Sportfiske & Äventyr i Göteborg som vill jobba med mig. Jag är otroligt glad över detta . Ska bli jättekul ! Stort tack till Stefan och grabbarna på EL-GE Sportfiske i Göteborg .

SPONSOR till The Specimen Hunter


Jag har fått lite frågor via Facebook och e-post hur man ska använda det gummiband jag visade för ett tag sedan så jag ska visa detta i bild så hoppas det svarar på de frågor ni ställt.

Här på bilden ser ni pärlan är uppdragen så det är nu mycket lätt att få in linan under den.


Nu gör man en ögla av linan och för in den under gummibandet.


Nu är det bara spänna gummibandet och för ner pärlan för att skapa önskat tryck. Går att få den att sitta väldigt hårt om man vill så ska klara även större betesfisk. I annat fall kan man ju sätt till ett gummiband till.

Hoppas ni fick svar på frågan i annat fall är det bara att höra av sig .


Jag testade med klämmor sist när jag va ute och det är en billig och bra modell på spöhållare . Dock så borrade jag hål i klämman för att spöt ska sitta bättre i klämman. Jag ska även göra om röret där vippan det blir en aluminium eller koppar rör till det som jag ska platta till. Sen så ska jag ta och göra bättre och snyggare fästen till vipp röret.

I går kom det hem grejor som ska testas Micro Spikes ! Pris på dem är  499kr . TACK ROGER FÖR ATT DU SKICKADE DESSA TILL MIG ! Klicka på Sportfiske Poolen loggan i höger raden så kommer ni till webshopen.  Test av dessa kommer vid senare tillfälle. Så håll utkik !


TIGHT LINES / STEFAN

5 kommentarer:

 1. Hej !
  Jag köpte sådana broddar tidigare i vinter , helt otroligt bra är dom . Sitter perfekt på skorna och inte tala om bettet i dessa spikar helt otroligt :) . Har använt dom på mina Power stövlar och har inte haft några som helst problem med att dom skall åka på sniskan , många andra sorters broddar får man i regel räta till lite då och då under dagen men inte dom här ;) . En sak till dom är bekväma att gå med , man får inte ont i bena fast man går med dom en elva tolv timmar i sträck , så jag är alldeles lyrisk över dessa broddar från sportfiskepolen :) :) .
  MVH Ari

  SvaraRadera
 2. Låter bra det Ari ! Jo jag har provat många olika typer men det har alltid varit nått som gått sönder eller har bråkat på annat sätt . Så Microspikes tror jag stenhårt på så ska bli spännande att använda dem . Tack för kommentaren Ari ! :)

  SvaraRadera
 3. Jag lägger till din blogg i min blogg lista Ari. :)

  SvaraRadera
 4. Hej Stefan !
  Det tackar jag för :) . Har gjort lite nya vippor idag med ditt patent på linutlösare , var på biltema och köpte lite gummisnoddar ;) . Trädde även i en annan sorts gummisnodd i pärlan och den fick jag ett hårdare tryck på linan med , så nu skall det provas någon dag :) .
  MVH Ari .

  SvaraRadera
 5. Okej trevligt ! Kul man kan hjälpa till och inspirera till att göra grejor själv. Skitfiske önskas Ari ! MVH Stefan :)

  SvaraRadera