tisdag 19 februari 2013

Spöbag till dina ismete spön

Vilken kanon pryl måste jag säga ! Vad då tänker ni säkert. Jo i dag kom det ett paket från HUNTYARD BERRAS innehållande en spöbag från märket DAM . Jag har alltid tyckt att det är bökigt med att transportera spön till och från fisket , men med denna så är det inga bekymmer längre. Man kan ju förvara dem i bagen när det ej är säsong med. Spön och rullar ligger väl skyddade i bagen.
  
 HÄR HITTAR NI EN OM NI ÄR SUGNA PÅ EN EGEN SPÖBAG
KLICKA PÅ BILDEN UTE TILL HÖGER SÅ KOMMER NI TILL BUTIKEN.
Ska vi kika lite närmare på den då tycker jag.

Ena långsidan. Där finns det möjlighet till att sätt sitt vindskydd till exempel även en lång ficka om man använder banksticks mm

På andra långsidan finns det två fickor en längre och en lite kortare.

Det finns två remmar så man kan bära den på ryggen som en ryggsäck.

Eller vill man bära den så finns det handtag också.

Det är 3 fack för spön på denna . För att få plats så lägger jag spöna 2 i varje fack och lägger dem imot varandra. Och det funkar fint då det finns utrymme för det i bagen. Passar  för 3-6 spön.

Det finns fler än en modell av denna spöbag . Det finns med 2 , 3 eller 4 fack .Denna funkar fint till 3-dealde karp spö med till exempel. Den på bilden är 130cm lång men finns i olika längder med från 110cm upp till 170 cm. Matrialet den är gjord av är 600D nylon så lätt och torka av den om den skulle bli skitig. Ordinare pris är 499kr Men på Huntyard Berras kostar den 399 kr ett fynd !

Kommer bli en fröjd att åka och ismeta med denna !


Fick med en spännade dipp som jag ska testa på diverse arter när väl metet kommer igång .

Varm och go fleece tröja från Prologic kom med också. Rekommenderar verkligen denna den är grym skön och varm .


 STORT TACK TILL BERRA OCH GRABBARNA PÅ


JÄTTE SKOJ ATT ATT DET NU HAR BLIVIT ÖVER 20,000 BESÖKARE PÅ DEN KORTA TID JAG HAR HAFT BLOGGEN ! TACK ALLA FÖR ATT NI LÄSER OCH UPPSKATTAR DEN !

TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar