fredag 1 februari 2013

Då va det dags för en ny ismete tur.

Har fiske feber och det är Fredag eftermiddag och man håller på att fixa och dona till helgens fiske. Denna gång ska det bli ett annat vatten så ska bli spännande och se vad det kan ge. Robin från Karlsborg kommer över även denna helg , det är skoj med lite sällskap och skadar ju inte att man är lika fiske galna båda två. Hoppas vi får lite större fisk nu då bara . Vi vart inte fisklösa förra gången men de kunde varit lite större. Nu har jag fått till pulkan som jag vill ha den i alla fall. Det som ska dit mer är kardborre fäste bak på pulkan där livlinan ska sitta i mellan de hållare jag gjort till vipporna och och detsamma för mitt vindskydd som ska sitta på ena långsidan. Så här blev den . Va tycks ?

Så blev det med backarna i . Passa som gjutna .


Vart hållare för vipporna i bak änden.Inget ska ramla ur denna inte.


Snygga till de vita rören med lite kolfiber look. Pimp my pulka !

Har även gjort lite nya tackel . Det går ju åt några ibland och bäst att se till att din rig bin är full med fräscha tackel. Dessa är gjorda av Fox Easy twist 30 Lb wire med 2 st Gamakatsu krokar i storlek 4 . SUPER VASSA ! En av mina favorit krokar dessa. Gamakatsu Treble 13B heter de. Rekomenderas ! Då vattnet är ganska mörkt så kör jag med lite lyspärlor på mina tackle. Har märkt stor skillnad i de vatten jag fiskar att det hjälper till hugg. Har testat med rena tafsar kontra smyckade och de är klart överlägsna .


Så ser mina tackel ut. Glöm inte att göra i lite olika längd i mellan krokarna. För bästa presentation och kroknings förmåga.

Återkommer med rapport från fisket efter helgen . 

Önskar er alla skitfiske om ni ska ut på isen i helgen !

OBS! GLÖM EJ ISDUBBARNA !!

TIGHT LINES / STEFAN

3 kommentarer:

 1. Riktigt snyggt! Skickar över min pulka direkt! ;-)

  SvaraRadera
 2. Savage Gear pulka :)
  Riktigt snyggt med enhetlig färgsättning!
  Skitfiske på dig!

  //Andreas - holmstromfiske.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Tackar Daniel ! Jo jag blev nöjd med min smått pimpade pulka .

  Ja det kan man säga Andreas ! Tack tack för kommentaren :) Får maila Savagear och be dem sponsra dekaler kanske ?

  SvaraRadera