lördag 12 januari 2013

Lite av varje

Härligt minus graderna håller i sig och isen blir fetare och fetare och ett plus är att snön håller sig skapligt borta så det lilla som finns blåser förhoppningsvis bort. Brukar ju alltid va bättre fiske utan snötäcke liggandes på isen. Vilken härlig känsla det va att sätta i nya borren i isen. Va som att borra i smör även att isen är 30 cm tjock . Så nu blir det ismete tur !

Jimmy Karlsson
Har fått lite bilder från lite läsare först ut Jimmy i Linköping som ska bygga min variant på spöställning till ismetet . Lycka till Jimmy säger jag hör gärna av dig om du har frågor . 
Jimmy har shoppat loss på diverse matrial . Härligt !
Adam Bergqvist 
Fler som tycker om att göra egna grejor är Adam Bergqvist som jag kom i kontakt med via Facebook. Han hade sett mina flöten och vart sugen på deadbait flöten , Drifter flöten och sunk floats så vi ska byta grejor med varann. Adam gör nämligen super fina spöhållare i rostfritt och han gör dem riktigt bra. Adam skriver även han blog adressen dit är http://adambergqvist.com/  finns  i min bloglista med så kolla in hans blog med.
Adams egenhändigt gjorda spöhållare kanon fina eller hur ? Lite jobb kvar på dem än . Tack Adam ! Sugen ?  Kontakta då han så kan han nog göra fler .
Mikael Stener 
 Fler som fann inspiration och tillverkade spöhållare till ismete  är betesbyggaren Mikael Stener som gjorde en med en egen twist på det hela . Glöm inte kolla in hans jerkbaits och wobbler ! Super fint gjorda och hög kvalite på finishen . Bilder finns med i tidigare inlägg så CHECK HIM OUT ! http://stonerlures.se/

Mickes spöställ han har gjort.
Tommy Suomela

En herre från norr som många känner till tror jag är Tommy Suomela . Han beställde vippor av mig . Väldigt nöjd och belåten med dem och det uppskattas ju alltid . Kolla in hans blog med finns mycket kul och läsa där med adressen är http://www.suomela.se/ . Adressen finns även i min blog lista. Så blev de se bilder nedan .

 Vippa made by Stefan Jarl    Photo Tommy Suomela

Vippa made by Stefan Jarl  Photo Tommy Suomela
 Jättekul att ni hör av er och skickar bilder och frågor  så fortsätt gärna med det. Det uppskattas !
TIGHT LINES / STEFAN

2 kommentarer:

  1. Kul att se snygga lösningar på vinterfiskets dilemman. Det är alltid tillfredställande att skapa något som visar sig fungera och motsvara förväntnngarna man haft. Grattis till en trevlig blogg.
    Skitfiske!
    Jakob Fagerlund / / Sf lures

    SvaraRadera
  2. Härligt och höra det ! Och tackar och bockar Jakob ! MVH Stefan

    SvaraRadera