måndag 28 januari 2013

ARK - Act of Random Kindness insamlingen

Jag vill hjälpa min vän Daniel Thörngren genom att lyfta fram denna goda gärning som han startat som heter ARK - Act of Random Kindness . Det är en insamling Daniel startat till minnet av hans farfar som gått bort i cancer . En hemsk sjukdom som blir allt mer vanlig i vårt land och i övriga världen . Så det kan väll va väl värt att stödja tycker jag så man kan få bukt med sjukdommen .


Daniel är en duktig betesbyggare och han lägger minst 20 % av intäkterna på de ARK märkta beten han säljer till insamlingen . Det är speciellt de beten märkta med röd text i webshopen som han gjort till förmån till detta . De måste säljas via Daniels webshop och hemsida för att cancerfonden ska kunna ta imot pengarna. Kolla in hans hemsida på www.thorngrensbeten.se . Finns klickbar länk i mina länkar till betesbyggare.

Daniel Thörngren
Några beten Daniel har gjort
Daniels farfar Göran

Jag känner verkligen med Daniel . De är väll så många av oss har börjat med fisket för att man fick följa med som liten med en farfar , morfar, pappa och så vidare . Många minnen som är präntade djup i en själv och som man blir glad av att tänka på. Hoppas många kan hjälpa till med detta.

Klicka på ARK bilden på höger sida så kommer ni till insamlingen gå gärna in och skänk en slant till ett gott syfte. Vill ni ha ett ARK bete så kontakta Daniel . Det finns en webshop på hans sida www.thorngrensbeten.se

Göran Thörngren en fiske broder som inte finns med oss längre tyvärr. Vila i frid och må du få de stora i himmelen
TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar