torsdag 13 december 2012

Läsar bilder

Varit en dålig dag i dag ( Migrän ) så skulle gjort lite mer om spö ställningar till ismete men det får bli i morgon . Hoppas ni kikar in då och kollar följetången i det ämnet.

Va härligt det är att man kan inspirera till att göra egena grejor. Fick kontakt via facebook med två grabbar i från Karlsborg som heter Robin och Daniel . De har tillverkat vippor för fullt och här kommer lite bilder på deras fina alster. De valde båda den variant som man använder linutlösare. Vilken är en bra modell tycker jag då du kan bestämma hur hårt eller lätt linan ska släppa ur klämman . Vill man att det ska va stort motstånd så sätter man linan längre in i klämman och lösare så längre ut. Det beror ju lite på hur stort och livligt betet är också hur man vill ha det. Nu kikar vi på de fina vipporna !

Robins vippor

Daniels vippor  ( Säljare hos Fairpoint )
Grabbarna har använt en annan lösning på montering av bjällrorna och använt fjädern och bjällra istället för klämma eller skruvfäste . Det sparar ju lite vikt. Lite lim och krympslang så är det klart. De ska på premiär tur i helgen så önskar SKITFISKE till Robin och Daniel ! Hoppas att vipporna vajar som aldrig förr . Bra jobbat grabbar och snyggt gjorda vippor.

Finns det någon annan som funnit inspiration av min blog och vill visa upp era alster så välkomna att maila mig lite info och bilder ! Eller om det finns frågor eller har någon bra ide så är det lika välkommet. Adressen är jarlen@telia.com

ETT TIPS FRÅN DANIEL ! 

Daniel skickade mig även detta tips på en smart lösning . Ett skydd gjort av ett vp rör som gör att du kan ha dina spö helt upptacklade med tafsen kvar på spöt utan att fastna i allt. Bra tänkt och gjort . Ska göra en uppsättning av dem själv . Check it out ! 
Daniels tackel skydd . Tack för att du delade med dig tipset !

I morgon blir det mer ismete så välkomna åter !

TIGHT LINES / STEFAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar