fredag 2 november 2012

Över 3000 besökare redan

JÄTTE KUL ATT FOLK TYCKER OM MIN BLOG ÖVER 3000ST BESÖKARE NU .

Jätte kul även att få frågor och mail och jag försöker hjälpa till så gott jag kan även där. Så välkomna med era frågor och mail .


Vart en vända till Pop up tackle med här om dagen. Vad gör man när man inget har att göra och har tråkigt. Jo man åker till Örebro och hälsar på en sväng och som vanligt när man är i en fiske butik så måste man ha med lite hem ju.

Kompleterat med lite rigg delar och annat

Suverän mäsk min absoluta favorit Krill mix . Krill mix Extreme är ny för mig lite annan färg på denna mörkare än Krillmix. Känns faktist lite hetare med en lite mörkare. Finns även Krillmix / bloodwoorm som är grym till Braxfisket röd till färgen och vanlig Krillmix .

Nytt våg nät från Trakker och Korda kepa och Fox Bankstick

5 kg väldoftande mäsk !
Nästa gång blir det ismete tips pod och vippor ska tillverkas så håll gluggarna öppna. Kung bore kommer väll snart och lägger locket på så då får man dra fram borren , pulka och ismetet. Eventuellt pimpel spöna med.

TIGHT LINES / STEFAN

2 kommentarer:

 1. Nästa gång du kikar på back leads, kolla in dessa: http://www.popuptackle.com/item.php?pid=6989

  Min erfarenhet av Kordas back leads är att de har en tendens att "falla isär" när de är lite blöta, delarna sitter inte så "tight" som jag skulle önska. Har själv tappat flera stycken... ACE har en annan mycket smidigare lösning, som "låser" linan. Nästintill omöjligt att något lossnar när den sitter på linan.

  Förövrigt; alltid roligt att fynda bland hyllorna :) Läsvärd blogg förresten, den hamnar bland mina bokmärken.

  mvh
  Johan Löfgren

  SvaraRadera
 2. Hej Johan ! Ok de ska jag kolla på och tackar så mycket för tipset ! Tack för att du tycker om min blog och jätte kul att du tänker följa den i framtiden också. Skitfiske önskas Johan och välkommen åter ! MVH Stefan :)

  SvaraRadera