söndag 28 oktober 2012

Lite nytt och pröva

Denna gång blir det att kika på lite nytt jag ska prova Först ut Wychwood Solace lina . Denna lina vet jag vad den pallar för . Då jag va och fiskade karp med Luis Rasmussen så hade han den på sina spolar. Den fick verkligen bekänna färg då det vart rally i mellan näckrosor och stubbar och annat bröte. Denna kommer i 1000m spolar . 99kr spole hos metebolaget just nu så ett klipp

Wychwood Solace lina 15Lb
 Grym färg på den tycker jag olivgrön / brun och det passar ju bra till våra vatten här hemma speciellt till alla skogs sjöar vi har.

Bra färg på denna olivgön och brun aktig
Solace lina är mjuk och följsam verkar även sjunka bra  ett plus till botten metet efter karparna till exempel . Jag hittar inga fel på denna lina. Med den kommer jag ha fullt förtroende för !


 Nu över till Wychwood Epic

Wychwood Epic fluocarbon lina
  Wychwood Epic linan har jag inte provat ännu men om den är lika fin som Solace så kommer jag nog inte bli besviken på den . Jag får återkomma när jag provat den.

Ska användas till karparna va det tänkt
 Tanken med just fluocarbon är att använda den vid fiske i klarare vatten och vid fiske med slaklina vid karpfiske även vid gäddmetet i Vättern där vattnet är extremt klart. De sjunker ju väldigt bra också dessa linor så perfekt till botten metet. Denna kommer även den i 1000 meters spole . Priset ligger på 199kr

Wychwood Aerator syre pump till betesfiskSyre pump till att hålla dina levande beten pigga och glada
 Då jag har testat en hel del av syrepumpar som finns ska jag nu prova denna modell från Wychwood . Det är ett måste om du ska fiska med levande beten  att ha en. Denna ser lovande ut tycker jag .

Det som paketet innehåller . Pump , slang , 2 syre stenar och 12volt kabel

 När den väl kom ur paketet tycker jag att det ser bra ut . Känns som det är kvalite på den och den är väl gjord. Stort plus är den generösa längden på 12 volt kabeln över 2 m är den så då kan hinken med fisk stå i kofferten i bilen utan massa knölande.
 
Baksidan
 På baksidan sitter ett metall klipps så man kan hänga den på hink kanten . Där finns också batteri luckan . Pumpen drivs med ett 9 volts batteri.

12 volts ut taget och tillhörande sladd.
Denna pump kostar 219 kr . Tycker att det är helt ok faktist. Jag har provstartat den och jag tycker den går ganska tyst. En del andra pumpar brummar på som bara den .Jag åter kommer med mer om den efter en tids användning. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar