fredag 7 september 2012

Wychwood Medium Tackle Box

 
Då va den här äntligen. Wychwoods Medium tackle box som jag beställt och kommer beställa fler av då jag håller på med lite av varje i fisket. Ska vi kika lite på den och se hur den ser ut .
 
 
 
Så här ser den är den ut när den levereras med en skyddsplast runt. Det finns mätskalor på lockets utsida i cm och tum. Färg Carpy Green med gråtonade lock. Snyggt !
 
 
Så här ser den ut invändigt . Invändiga boxar och med avdelare. Tycker den rymmer mycket för sin storlek och den är en lagom stor också .
 
 
 
Det följer med 4st invändiga boxar till den
 
 
 
Och de ser ut så här med avdelare så att det går att juster facken efter behov. Bra lås på locken med .
 
 
 
Samma lås på Medium tackle box som på Large modellen. Sitter verkligen bra så ingen risk att de ska gå upp utan man vill det.
 
 
Här är de , Medium till vänster och Large till höger . Skilljer inte så mycket på dem igentligen. Medium boxen har måtten Längd 23cm Bredd19cm Höjd 5,5 cm . Den stora Large modellen har måtten Längd 34cm Bredd 23cm och Höjd 5,5 cm
 
Som sagt jag gillar dessa boxar och det ska bli ett par medium boxar till hade jag tänkt mig. Rekomenderar den som är ute efter tackle boxar att investera i någon av dem. Jätte bra pris på dem också. 249 kr kostar den inte blodigt alls. Finns även invändig box i storlek small att köpa till till boxarna för 39 kr
 
 
Denna tänkte jag skriva lite om nästa gång.
 
 
Äntligen ! Nu börjar sjukan gå över och det va på tiden . Lagom roande och ligga hemma och va sjuk och inte orka med nått. Så det ska fiskas lite mer betes fisk och sedan ska det bli gäddmete tur är planen. Ska bli lite mäsknings kampanj med innan. Ja det går att mäska på gäddorna med. Finns även Gös i det till tänkta vattnet så med lite tur kommer "Gösta" på besök alltså Gösen.
 
TIGHT LINES / STEFAN


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar